Bled

O Bledu in apartmajih

Bled z okolico je že od nekdaj privabljal goste, s svojim milim zdravilnim podnebjem, termalno vodo in naravnimi lepotami.
blejsko jezero
Redkokateri popotnik ostane ravnodušen ob pogledu na prelepo blejsko jezero. Na otočku sredi jezera stoji romantična cerkvica, nad jezerom pa se razprostira mogočen blejski grad.Apartmaji Muznik bled se nahajajo v neposredni bližini teh lepot. Stojijo v starem vaškem jedru, na sončni in mirni lokaciji,le 200m od Blejskega jezera. Do centra Bleda vodi približno 1 km dolga sprehajalna pot.


Nahajajo se v neposredni bližini potoka, kjer imate v toplejših dnevih na voljo uporabo vrta z žarom in si lahko privoščite piknik. Poleti se lahko osvežite na 200m oddaljenim javnem kopališču Mlino, se z bobom spustite po strmini bližnjega letnega sankališča ali pa se odpravite na romantičen sprehod okoli jezera.
blejsko jezero


Za zabave željne obiskovalce, pa Bled nudi živahno nočno življenje. Le par minut hoje, in že se boste zabavali v najboljših klubih,barih in diskotekah na Bledu.

Pozimi se odpravite smučat na smučišče Straža, ki je oddaljeno pičlih 500m ali pa na večji smučišči Vogel in Krvavec,
smučanje bled do koder iz Bleda vozi tudi ski bus.Po napornem smučanju, se prileže wellness program. V centru Bleda, lahko izbirate med več termami, ki nudijo olimpijske bazene, jakuzije, savne, masaže,... Tudi golfisti bodo prišli na svoj račun, saj je golf igrišče Golf Bled od nas oddaljeno samo 3km.vintgar bled
Naši apartmaji so idealni tudi za ogled ostalih znamenitosti v Sloveniji. V bližini je lepa soseska Vintgar. Od Bohinja so oddaljeni __ km, od glavnega mesta Ljubljane pa le 55km.